Свързани текстове: Путин: Западът осъзнава, че Русия не може да бъде

...
Свързани текстове: Путин: Западът осъзнава, че Русия не може да бъде
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: Няма никакви доказателства, че Путин иска да напада Полша. Вашингтон не разбира реалностите в Украйна и няма перспектива

Свързани текстове: Путин: Западът осъзнава, че Русия не може да бъде победена. По-умно ще е да договарят с нас (видео с български субтитри)

Путин желае да излезе от войната в Украйна, той няма стане по-отворен за договаряния, до момента в който тя продължава. Това съобщи американският публицист Тъкър Карлсън, чието изявление с съветския президент разпали голям брой несъгласия, откогато бе излъчено в края на предходната седмица.

От една страна, руската стопанска система се оказа доста по-устойчива, в сравнение с се очакваше, а от друга - Западът, в това число Вашингтон, не отделя време да се запита кои са постижимите цели в тази обстановка, означи журналистът пред почналата през днешния ден в Дубай Световна държавна среща.

Според Карлсън, който неведнъж упрекна администрацията в непросветеност, държавните чиновници във Вашингтон не схващат действителностите в района и им липсва нужната вероятност, добавя Българска телеграфна агенция.

Той уточни, че от три години се е опитвал да направи изявление с съветския държавен глава, но усилията му са били осуетявани от американските разследващи служби, които са шпионирали текстовите му известия и са ги предоставяли на " Ню Йорк таймс ", провокирайки по този метод съветските управляващи да анулират изявлението.

По думите му американските политици са се самоубедили, че Путин възнамерява да завземе Полша, само че съгласно него няма никакви доказателства за сходни планове.

Журналистът отбрани държанието си по време на изявлението с думите, че е желал да получи допустимо най-дългото изявление и да остави Путин да приказва, за да могат американците да създадат преценка какво се случва.

Интервюто, което Путин даде на Карлсън, е първото за западен публицист от началото на войната в Украйна, която този месец навлиза в третата си година.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР